Udlejning af lifte, skurvogne, stillads og andet byggemateriel siden 1983

Cito A/S har udlejet lifte, skurvogne, beboelsesvogne, stillads og andet materiel til de danske byggepladser siden 11. april 1983. Vi er dermed et af de ældste udlejningsfirmaer af maskiner til byggeprojekter i Danmark. Med afdelinger i Randers, Viborg, Skanderborg, Holstebro, Grenaa & Hvam, er Cito A/S en stærk og lokalforankret virksomhed med fokus på kundevenlighed, fleksibilitet og sikkerhed på arbejdspladsen. 

Hurtig, men sikker

Cito er latin og betyder “hurtig, men sikker” og afspejler en del af vores værdigrundlag. Som ansvarlig virksomhed i udlejningsbranchen er sikkerhed på arbejdspladsen for både kunder og vores medarbejdere et væsentligt fokusområde. Vi holder os løbende opdateret på nye regler og love og sikrer, at vores maskiner og materiel er serviceret og lever op til de gældende sikkerhedskrav indenfor byggebranchen. Vores medarbejdere gennemgår løbende de krævede videreuddannelser indenfor sikkerhed og arbejdsmiljø, og når der skal trækkes og løftes, anvender vi de mest moderne og sikre hjælpeværktøjer.

Cito-manden afspejler også de værdier og den adfærd, du, som kunde, møder i Cito A/S. Vi arbejder konstant på at leve op til vores kunders krav og forventninger om udlejning af vores produkter, som fx en teleskoplæsser, en bomlift eller en minigraver. En af vores vigtige målsætninger er derfor, at du i alle vores seks Cito-afdelinger bliver mødt af fagligt kompetente, glade, fleksible og serviceorienterede medarbejdere.

Udlejning, rådgivning og service

Skurvogne, beboelsesvogne, stillads, lifte og materialecontainere. Lige meget hvad vores kunder lejer hos os – om det er en lastbillift, en trailerlift eller et stillads – står hurtig levering og god kundeservice øverst på prioriteringslisten. Vi står klar til at montere og rådgive om lige præcis dét materiel, som du har brug for.